RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

10 ting, der gør mig glad lige nu

Efteråret har meldt sin ankomst, og i takt med, at vi går kortere og kortere dage i møde, har jeg brug for at fokusere på alle alle de dejlige ting, som tilværelsen byder på. Dem er der trods alt flest af, og heldigvis for det. Derfor følger her 10 ting, der gør mig glad helt ned i maven lige netop nu.

1. Gode nyheder fra dyrlægen om søde lille A. Vi er godt på vej nu, efter mange måneder med skade.

2. Planlægning af den tur til Nord-Norge, jeg skal på med min mor og mine søstre til januar. AV, hvor jeg glæder mig til at hoppe i fjordens iskolde vand og svømme med de spækhuggere, der hvert år besøger fjorden i jagten på sild.

3. En varm kop chai-latte efter en lang uge. Det er de små ting, der tæller.

4. Nichlas. Altid.

5. At man, på trods af efteråret, stadig kan være heldig at nyde en lidt sensommerlun dag. Som i dag for eksempel, og så endda på en fredag.

6. Søstrehygge og lækker vegetarmad på en fredag aften. Det må vi gøre noget mere.

7. Dagdrømmerier om romantiske dage i Polen med spastemning, slentreture og kærlighed. Kom så, november.

8. Udsigt til hele tre (!) fridage i træk. Det ulønnede praktikliv er lærerigt men hårdt, og en lang weekend er tiltrængt.

9. N vaskede alt vasketøjet i dag, da jeg var taget på arbejde. I stedet for at bruge det sidste af min fredag aften på at stå i vaskekælderen, kan jeg derfor tilbringe den i sofaen under et tæppe. #perfectman

10. At jeg stadig er så glad for at skrive, at jeg helt frivilligt sidder her og skriver mit første personlige blogindlæg nogensinde (don't get me started on de upersonlige).

(Billede fra Pinterest)