RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

10 ting, jeg vil i oktober


(Billede fra Pinterest)

Oktober er efterhånden godt og grundigt skudt i gang, og jeg har nok at se til med at få fuldtidspraktik, ponypasning, eksamensskrivning og hjerteflimmer til at gå op i en højere enhed.

Dette indlæg var tiltænkt som en god måde at begive mig ud i oktober på, med fokus på en masse dejlige ting, jeg gerne vil i denne måned. Jeg tror nemlig på, at det er vigtigt at tage sig tid til at gøre gode og dejlige ting, midt i al travlheden. Nu er oktober imidlertid næsten halvejs overstået, men bedre sent end aldrig. Derfor følger her 10 ting, jeg gerne vil lave i oktober.

1. Give N endnu flere kys og kram end jeg plejer. Han passer så godt på mig og på os, og det må jeg hjælpe til med

2. Fejre 1-årsdag med førnævnte fantastiske kæreste. Jeg glæder mig til at fejre ham, os og kærligheden

3. Huske at tage mine vitaminpiller. Min hud har hårdt brug for hjælp, især i disse kolde måneder, så et vitaminboost er tiltrængt.

4. Lære at slappe af i hjertet. Det bliver ligeså stille bedre, men der er et stykke vej endnu.

5. Lægge min telefon på hylden. Jeg bruger så mange timer med hovedet foran en skærm på arbejdet hver eneste dag, så det virker helt åndssvagt, når jeg så også bruger aftenen på at sidde med min telefon fremme. Derfor må jeg lære at lægge den fra mig, helst mindst et par timer hver dag.

6. Skrive på min praktikopgave. Det lyder ikke just som en dejlig ting at bruge sin oktober på, men det skaber forhåbentlig en smule overskud på længere sigt.

7. Lave en lækker couscoussalat med tørrede abrikoser, og servere den med falafler, humus og pitabrød for søde mennesker.

8. Glæde mig til at tage til Gdansk med søde N i november

9. Se Dirty Dancing i biografen. Nobody puts baby in a corner!

10. Tage på eventyr på Århus Fjord. Jeg håber at vi ser marsvin, bliver blæst godt igennem, og at N bliver glad for sin gave. Det er jeg nu ret sikker på, at han gør.