RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

10 ting, jeg vil i november


(Billede fra Pinterest)

Oktober har været fyldt med dejlige stunder, og jeg tror på, at november bliver mindst ligeså god. Der er fart over feltet på alle områder, men jeg følger nogenlunde med. Heldigvis har jeg en masse dejlige ting at se frem til i den kommende måned:

1. N og jeg tager ENDELIG til Gdansk i næste weekend. Jeg glæder mig afsindigt meget til et par dage, hvor vi kan puste ud, forkæle os selv, og have tid til at være bare os to.

2. A skal langt om længe lukkes sammen med en anden lille hest, og det bliver så godt til ham. Det er nervepirrende for mig, men det er på høje tid.

3. Sushidate med søde Christine mou. Det er hendes (forsinkede) fødselsdagsgave til mig, og det bliver uden tvivl både lækkert og hyggeligt.

4. Når kalenderen rammer november, er det officielt acceptabelt at tage hul på julehyggen, og det vil jeg udnytte fuldt ud med pakkekalendergaver, julepynt, og juleknas.

5. Skrive praktikopgave. Nuvel, det er måske ikke noget, jeg ligefrem ser frem til, men det er ikke desto mindre noget, der skal gøres. Buckle up, Emma.

6. Pizzakursus hos Birks Køkken med N. Min planlagte sejltur på Århusbugten blev desvære aflyst, men i stedet tager vi på pizzakursus, hvor vi skal lære at lave en god pizzadej, bage lækre pizzaer, og ikke mindst spise dem (den del har jeg ret godt styr på). Det bliver godt.

7. Nyde efterårsnaturen. Det er blevet koldt, men der er stadig smukt udenfor, og jeg vil bestræbe mig på at få gået nogle ture i skoven og ved havet. Helst med N i hånden, det er klart.

8. Bruge mere tid i køkkenet, og gerne med at afprøve nye opskrifter. Særligt på vegetarretter, det er der så mange gode grunde til.

9. Finde ro i hjertet. Det tager tid, men det bliver bedre.

10. Finde tid til at læse. Jeg har så mange dejlige bøger stående i min bogreol, som bare venter på at blive læst.