RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

10 ting, der gør mig glad lige nu


(Billede fra Pinterest)

Der er masser af grunde til, at jeg er glad og taknemlig for den tilværelse jeg har. Når de gode ting af og til drukner i de mindre gode, som især de sidste par måneder har fyldt lidt for meget, er der særlig god grund til at bide mærke i alt det, der gør mig glad.

1. Tanken om at jeg om halvanden uges tid slentrer ned gennem den gamle bydel i Gdansk, hånd i hånd med min kærlighed.

2. Postkort fra Ungarn. Det gør mig glad helt ned i maven, at long distance-venskaber stadig lever i bedste velgående. Selvom vi ikke snakker sammen hver eneste dag, ved vi, at vores venskab har det godt.

3. Den søde juletid står snart for døren, og jeg glæder mig. Det er første jul i lejligheden, hvor N også bor der, og det bliver så hyggeligt. Jeg har planer om at gå all in på mistelten, julehygge og kærlighed.

4. Gode og velmente ord og handlinger fra fremmede. Man trænger sig aldrig på, når det man vil, er at sige eller gøre noget godt for et andet menneske.

5. Den beslutsomhed, Aladdin styrede direkte hen mod en sandbunke med, da han fik lov at komme på stor fold igen. Nu krydser jeg bare fingre for, at han kan holde til at gå der. I hvert fald får han tanket op på trillekontoen.

6. Når jeg vågner om morgenen, tids nok til, at jeg kan nå at putte mig ind til N, og ligge der lidt. Bare 10 minutter, inden dagen for alvor starter, og jeg skal op. Det giver mig på en gang tryghed, ro og energi til at tage fat på dagen.

7. Helt fantastisk søde og oprigtige ord fra ham jeg elsker. Jeg har aldrig fået så mange bundærlige komplimenter som i løbet af de sidste to måneder. Selvom jeg stadig fokuserer lige rigeligt på de negative tanker, begynder de positive ligeså stille at slå rod. Det skal nok gå.

8. Hvordan kan jeg være så heldig? Så smaskhamrende forelsket og heldig. I stedet for, at lade det skræmme mig fra vid og sans, fordi jeg tænker på alt det, der kan gå galt, vil jeg prøve at nyde det i stedet. For så kan det da ikke andet, end at gøre mig glad.

9. Det er allerede onsdag, og jeg er over halvvejs igennem endnu en praktikuge. Jeg er glad for at være her, men weekenden bliver et kærkomment pusterum.

10. Jeg har overskud til at påtage mig nye opgaver, både i arbejdslivet og derhjemme, og det føles godt.