RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

Status


(Billede fra Pinterest)

Det tog mig et par dage at komme mig over den omgang tømmermænd fra Helvede, som jeg erhvervede mig ved indgangen til det nye år. 2018 begyndte derfor, som så mange nye år, men en ret nyttesløs 1. januar, som mest af alt gik med at ligge på langs og have ondt af mig selv.

Nu er det heldigvis overstået, og de efterfølgende første dage af det nye år har budt på afslapning i et ualmindeligt langsomt tempo. Tiltrængt, uden tvivl, men nu er det så småt på tide at komme lidt op i gear. De kommende to uger står nemlig på arbejde, specialelæsning, og så lidt mere arbejde. Det er alt sammen meget fint og nødvendigt. Dog vil jeg allerhelst fokusere på de lidt mere spændende ting, som forhåbentligt kommer til at ske i 2018. Bevares, et specialeprojekt er ikke så lidt spændende, og det kommer uden tvivl til at fylde en hel del af de næste fem måneder. Inden 2018 overtager scenen helt, er det dog tid til at gøre status over det forgangne år.

2017 var et vildt år for mig, på godt og ondt, heldigvis med streg under godt. Jeg var på nogle fantastiske rejser, først til Nord-Norge i begyndelsen af februar, hvor mine søstre og jeg snorklede med vilde spækhuggere, så nordlys, og nød nogle dejlige dage med søsterhygge i en lille norsk fjordhytte. Vi gentager faktisk successen igen i år, og denne gang hiver vi vores mor med. I marts tog min mor, mine søstre og jeg fem dage til Marrakech, som jeg længe gerne har ville besøge. Byen var lige nøjagtig så magisk som jeg havde håbet, og lidt til. Det blev også til en tur til London med min far, hvor vi traditionen tro skulle over for at se fodbold. Omend London er et dyrt bekendtskab, er det en by, jeg elsker at vende tilbage til. N og jeg havde desuden to dejlige rejser, først en uge til Italien, nærmere bestemt Abruzzo-regionen og Rom i juli, og en forlænget weekend i Gdansk i november. Begge ture var helt vidunderlige og fyldt med kærlighed.

Søde lille A har kæmpet hårdt i år for at komme ovenpå igen efter sin skade, men nu er vi endelig ved at være i mål. Det har været tungt, men uden tvivl hele kampen værd. Han er min bedste kammerat, og forhåbentlig har han mange gode år endnu.

2017 har i høj grad også stået i kærlighedens tegn. N og jeg er mere forelskede end nogensinde før (hvis det da er muligt), og vi flyttede sammen i sommers i min lejlighed, hvilket er gået over al forventning. Det er en vild følelse at være så forelsket, og det er intenst for mig. Men frem for alt godt.

Jeg har store forventninger til, at 2018 bliver et lige så begivenhedsrigt år som 2017 har været det. For første gang længe har jeg absolut ingen anelse om, hvad jeg skal efter sommerferien, og det har jeg det egentlig helt ok med. I første omgang er der et speciale, der skal skrives og afleveres, så jeg kan kalde mig færdiguddannet, og dermed er cand. mag. i engelsk. Det er store sager. Udover at jonglere mine nuværende studiejobs, skal jeg også igang med den egentlige jobsøgning efter mit "voksenarbejde" indenfor de næste par måneder. Allermest har jeg lyst til at tage ud at rejse og glemme ansvar og fast arbejde for en stund, og jeg tror da også det bliver til et par gode ture i 2018. I første omgang skal jeg som sagt til Nord-Norge, og så pønser N og jeg på at tage en tur til Marokko i foråret samt besøge et andet spændende sted til sommer.

Foruden seriøse fremtids- og rejseplaner har jeg på et mere lavpraktisk plan et ønske om at bruge en del af det nye år på at bage mere, læse mere, blive bedre til at lægge telefonen fra mig og være til stede, holde en hyggelig kandidatfest, og så få ro i hjertet. Nå ja, og så skal jeg løbe halvmarathon til sommer :)

Man kan vist roligt sige, at 2018 bliver et år med ligeså meget fart på som jeg plejer at have, men så længe kalenderen er fyldt med dejlige planer, så gør det slet ikke noget.