RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

Op og Ned


(Billede fra Pinterest)

Jeg er en ret positiv person, hvis jeg selv skal sige det. Sådan én, der er taknemlig for hver dag jeg har, og som ser muligheder i stedet for begrænsninger. Alligevel ville jeg lyve, hvis jeg ikke indrømmer, at min tilværelse både byder på op- og nedture. Og det er måske meget godt, for uden nedturene, ville opturene ikke føles helt så gode som de heldigvis gør. Derfor følger her de sidste ugers op- og nedture, store som små.

Ned:

- At jeg evig og altid er en lille tidsoptimist, som tror at jeg kan nå meget mere end jeg kan. Det resulterer i, at jeg til min store irritation ofte kommer for sent. Nu må jeg snart lære det.

- At mit speciale endnu er på så tidligt et stadie, at der flyver 1000 løse ender rundt om ørene på mig. Det kræver tid og energi at finde hoved og hale i det hele, men jeg håber, at det bliver godt.

- Alvorlig sygdom i den nærmeste familie. Det er en af de lidt tungere, som tærer på os alle.

Op:

- Lille søde A har det godt i sine ben, og vi er kommet godt igang med tilværelsen som skovturs-equipage. Det er dejligt!

- At N og jeg netop har købt rejse til Marokko i starten af marts. Det bliver romantisk og eventyrligt, og jeg kan næsten ikke vente.

- Det glas rødvin, der i skrivende stund står ved siden af min computer, klar til at blive drukket (who am I kidding, glasset er så godt som tømt allerede).