RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

10 ting, der gør mig glad lige nu


(Billede fra Pinterest)

Hold da op, hvor tiden pludselig gik. Lige som jeg gik og troede, at mine skriverier herinde var blevet en tilbagevendende og kontinuerlig affære, så gik der lige et halvt år. Ups. Jeg tilskriver specialet skylden, for det har været noget af et arbejde. Men mere om det senere.

Først og fremmest vil jeg, forøvrigt med alle intentioner om at fortsætte skriveriet herinde fremover, dele 10 ting, der gør mig glad lige nu.

1. At kontrakten på søde Don Quijote (i daglig tale Q) nu er underskrevet, og han om få uger flytter til Århus. Rød, langbenet og ualmindelig flink - det bliver godt at få ham med på holdet.

2. Om få dage ankommer N og jeg til Rhodos, hvorfra vi begynder en otte dage lang sejltur rundt i krystalklart vand mellem små græske øer. Jeg skal spise feta, oliven og drikke kold hvidvin til jeg revner, og jeg kan ærligt talt næsten ikke vente.

3. Specialet er afleveret, jeg er ikke længere studerende, og det er lig med frihed. I hvert fald for en stund. Jobsøgningen er naturligvis sat igang, men jeg tillader mig også at nyde, at jeg har gennemført fem år på uni, og så endda with flying colors.

4. Nu nævner jeg lige det speciale igen, for det er godt nok optur! Jeg er sgu stolt. Godt og grundigt.

5. Aladdin, den lille seje gut. Tænk at han, i en alder af 26 og med en seneskade i bagagen, nu er helt ovenpå igen og glad skridter i skoven med mig hver dag. Det giver glæde og taknemlighed helt ned i maven.

6. Omend det for mig er en nødvendighed, både i forhold til miljø og dyrevelfærd, så er jeg rigtig glad for, at det er lykkes mig at skære gevaldigt ned på mit kødforbrug. Det er ikke et stort offer at bringe, da jeg ikke føler mig nær så afhængig af kød som jeg tidligere gjorde. Dog er der mange vaner, der skal ændres på, men det går fremad.

7. Hurra for at min søde mor er ved at være helt ovenpå igen, efter et halvt års sygdom!

8. Det sommervejr, som vi de sidste mange uger har nydt godt af. Ganske vist giver det sine udfordringer i forhold til udtørrede marker og folde, men jeg kommer ikke uden om, at de mange solskinstimer giver overskud.

9. Kærlighed, som ikke går væk eller visner, men som bliver og vokser.

10. At skrive, og i særdeleshed at skrive her. Helt for mig selv.