RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

Kandidat - og hvad så nu?


(Billede fra Pinterest)

Som jeg nævnte for et par uger siden, er jeg i denne sommer blevet færdiguddannet fra Aarhus Universitet med en kandidat i engelsk. Derfor kan jeg nu kalde mig cand. mag. i engelsk. Med mig i bagagen har jeg desuden en bachelor i engelsk og litteraturhistorie.

Jeg har haft fem fantastisk spændende år på uni, og igennem hele processen, som naturligvis har budt på både op- og nedture, har det stået klart for mig, at jeg har valgt den helt rette uddannelse.

Nu er jeg så færdig, og jeg er gået igang med jobsøgningen. Det er som sådan ikke noget, der stresser mig lige nu, selvom jeg ved, at der nok kommer til at gå nogle måneder, inden jeg finder noget. Sådan er det, og det er helt ok. Det giver mig nemlig mulighed for at stoppe op, trække vejret, og reflektere. Tænke over hvad jeg har opnået, hvad jeg gerne vil fremover, og hvad jeg drømmer om.

Jeg har tid til at skrive, ride mine to heste, få samlet op på løse ender, og det er dejligt og tiltrængt. Efter fem travle år (og en travl gymnasietid inden da), føles det godt og rigtigt at have tid til at fordybe mig i projekter, tænke kreativt, og drømme om fremtiden, omend den stadig er en smule udefinerbar.

Foruden fremtidige karrieremuligheder, drømmer jeg stadig om at rejse mere, om at N og jeg om nogle år finder det helt rette hjem, og at mine to dejlige pruheste fortsat trives. Hver ting til sin tid, og lige nu er realiteten af livet på dagpenge, at der ikke er det helt store at rykke rundt med. Men sådan er det - tid og frihed er til gengæld mere værd end man går og tror :)