RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

10 ting om mig


(Billede fra Pinterest)

Selvom der er noget befriende over at skrive fra min trygge position, godt gemt bag skærmen, så har jeg absolut ingen intentioner om at være hverken mystisk, upersonlig eller udefinerbar. Tvært imod synes jeg, at det fine ved denne form for medie og de muligheder, jeg har for at skrive her, allerbedst udtrykkes ved at tage udgangspunkt i jordnærhed og øjenhøjde. Derfor får I her 10 ganske vilkårlige ting om mig, som ikke er særligt specielle, men som fortæller en smule om hvem jeg er.

1. Jeg har to dejlige heste, Aladdin og Don Quijote, i daglig tale Q. Aladdin er min bedste kammerat, han har været ved min side de sidste 14 år, og vi er praktisk talt vokset op sammen. Q er min nye hest, som forhåbentlig bliver en god makker på stævnebanerne fremover. Han er allerede ved at have charmet sig godt og grundigt ind på mig, og jeg er så glad for mit lille team.

2. Jeg boede i 2015 fem måneder på Cypern i forbindelse med, at jeg læste et semester på University of Cyprus. Det var en helt særlig tid, præget af en feriestemning, der aldrig helt aftog. Jeg tænker hver dag på de minder og de livslange venskaber, som jeg kan takke Cypern for.

3. Jeg spiser alt, undtagen snegle. Det har jeg lært på den hårde måde på selv samme Cypern engang.

4. Jeg forfatter af og til selv de små skriverier, jeg poster under overskriften On a Side Note, eksempelvis dette.

5. Jeg bor på Trøjborg i Aarhus med min kæreste, og jeg elsker det.

6. Jeg drikker ikke kaffe, og jeg lærer det nok aldrig. Til gengæld drikker jeg spandevis af te, gerne sort med rigeligt med honning og havremælk. Ikke meget matcha over det, nej.

7. Jeg kunne snildt leve af pasta, kærlighed og billig hvidvin.

8. Jeg elsker at læse og i særdeleshed britisk og amerikansk litteratur (engelskstudiet var vist det helt rette sted for mig). Jeg elsker klassiske værker som The Great Gatsby, Frankenstein og Heart of Darkness. Og alt Shakespeare har forfattet, det er klart.

9. I 2013 drog jeg som 20-årig alene ud i verden med min rygsæk på ryggen for at rejse knap tre måneder i Cuba, Costa Rica, Nicaragua og Brasilien. Det var vildt og fantastisk, og det at jeg kunne klare mig helt selv, var en kæmpe succesoplevelse.

10. Apropos at rejse som backpacker, så bliver jeg aldrig færdig med at rejse. Der er så mange spændende steder, som jeg drømmer om at besøge og genbesøge.

Så langt så godt. Måske det med de ægte billeder af mig også kommer en dag.