RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

Status


(Billede fra Pinterest)

Det er tid til at gøre status over de seneste måneder. De måneder, der har været mine første som færdiguddannet, og som desværre ikke har kastet et voksenarbejde af sig endnu. Som nyuddannet og jobsøgende bruger jeg en del tid på at tænke over og prøve at definere, hvordan en god hverdag i "voksenlivet" egentlig skal se ud for mig. Er det vigtigst for mig med spændende og meningsfyldte arbejdsopgaver, gode arbejdstider, eller kort rejsetid mellem mit hjem og arbejdsplads? I første omgang er "et job" næsten lige så vigtigt som "drømmejobbet", men alligevel finder jeg det vigtigt, at jeg bibeholder et klart fokus på hvad jeg gerne vil, og hvad der gør mig glad.

Jobsøgningen er en spændende process, hvor jeg hele tiden lærer noget nyt. Jeg er ikke som sådan nedtrykt over, at jeg ikke har fundet et arbejde endnu, men jeg kan mærke, at jeg begynder at savne vished om hvad jeg kommer til at skulle bruge min tid på. Og så lurer den der fuldtidsløn, jeg har drømt om så længe, naturligvis også i krogene.

Når det er sagt, har det været godt for mig med en tænkepause. Jeg har tid til hestene, til forskellige projekter, og til at reflektere. Sidstnævnte kredser dog lige rigeligt om førnævnte udefinerbare fremtid, men sådan er det. Jeg er fortrøstningsfuld og ved, at der også findes et arbejde til mig derude. Jeg bliver hele tiden dygtigere til at søge arbejde (hvem skulle have troet, at det var sådan en videnskab), og jeg ved, at når jeg om (forhåbentlig) få måneder ser tilbage på min jobsøgningsperiode, vil jeg tænke: "hvorfor nød du det ikke lidt mere, du har jo masser af år at arbejde i". Men sådan er vi nu engang skruet sammen, tror jeg. Vi tænker fremad, fokuserer på det, som venter, og det som vi ønsker os. Måske, det er læresætningen for de næste måneder - nyd det nu, lige om lidt er det overstået.