RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

Nytårsintentioner


(Billede fra Pinterest)

Vi er et godt stykke inde i januar, og det er på høje tid, at jeg deler mine nytårsintentioner. Jeg har ikke som sådan forsætter (for mig har forsætter ofte en lidt formanende tone), men derimod gode intentioner for, hvordan mit 2019 gerne må se ud.

2018 var på mange måder et vildt år med både op- og nedture. Som det altoverskyggende tunge står et uretfærdigt og alt for tidligt dødsfald i november, som jeg og min familie stadig er berørte af. Ligeledes kæmpede min mor i foråret 2018 mod brystkræft, en kamp hun heldigvis vandt. I den mindre tunge afdeling har jeg, som tidligere nævnt, bakset med at finde et job. Det har været en udfordring, som jeg endte med at bruge et halvt års tid på.

2018 har også været et dejligt år! Jeg blev færdiguddannet, fik 12 for mit speciale, købte søde Q, og var på nogle dejlige rejser til Norge, Marokko og Grækenland. Aladdin er helt oppe på dupperne igen, og det er så dejligt. Og så har jeg fået et arbejde på Ingeniørhøjskolen her i Aarhus. I første omgang et vikariat med mulighed for forlængelse. Kort fortalt er der mange ting at være ganske taknemlig for.

I 2019 ser jeg frem til at begynde at arbejde og dermed få en struktureret hverdag igen, og denne gang oven i købet med en fuldtidsløn. Jeg har planer om at få taget hul på stævnerne med Q, forhåbentlig komme på en rejse eller to (hvis det lykkes mig at rage nogle feriedage til mig) og få gang i min opsparing igen. Jeg vil fortsætte med at skære gevaldigt ned på kødforbruget og i øvrigt være opmærksom på mit miljøaftryk. Og ellers bare finde ro i min hverdag. Egentlig lyder det ikke særligt krævende, og jeg tror det hænger sammen med, at jeg efterhånden har skabt en hverdag, som jeg trives rigtig godt i. Det er en rar følelse, og det vil jeg huske at sætte pris på og nyde. Så 2019, sæt i gang!