RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

Op og Ned


(Billede herfra)

Jeg er en ret positiv person, hvis jeg selv skal sige det. Sådan én, der er taknemlig for hver dag jeg har, og som ser muligheder i stedet for begrænsninger. Alligevel ville jeg lyve, hvis jeg ikke indrømmer, at min tilværelse både byder på op- og nedture. Og det er måske meget godt, for uden nedturene, ville opturene ikke føles helt så gode som de heldigvis gør. Derfor følger her de sidste ugers op- og nedture, store som små.

Ned:

- Jeg har alle dage været en klodsmajor, men det er som om, det har taget til over de sidste par uger. Jeg bumper ind i ting, klemmer fingrene og spilder te ud over mit kontorbord (pinligt). N synes heldigvis det er sødt.

- Søde Q er stadig bange for at gå i trailer. Eller rettere, for at blive derinde. Der sker ikke helt så store fremskridt for tiden, som jeg havde håbet, men med tid og tålmodighed skal det nok lykkes.

- Okay, det er virkelig svært at finde noget at brokke mig over for tiden. Jeg er en heldig kartoffel.

Op:

- Ovenstående illustration. Er den ikke pæn? Jeg er svært glad for kombinationen af tigre og lyserød, og jeg tænker, at den må hjem til mig og bo på et tidspunkt.

- At jeg i går havde en ualmindelig effektiv men også dejlig dag. Solen skinnede, jeg flexede den og gik en time tidligere fra mit arbejde, og nåede således en time i skoven med Aladdin, inden dressurundervisning på Q, som i øvrigt endnu engang var en lille stjerne. Jeg fik ryddet op i noget skrammel og gammelt hø, jeg havde liggende, og selvom jeg først var hjemme i lejligheden 13 timer efter jeg forlod den samme morgen, havde jeg overskud nok til at gøre den ren. Flere dage som i går, tak!

- I det hele taget nyder jeg virkelig hestelivet for tiden. Jeg glæder mig til at komme ud i stalden hver dag, jeg er topmotiveret for at bruge tid med og træne dem begge, og jeg hygger mig med de daglige pligter. Det er slet ikke så dumt at være hesteejer.