June 30, 2020

April 27, 2020

March 17, 2020

January 27, 2020

January 7, 2020

October 30, 2019

October 17, 2019

Please reload

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

30-års to do-list

March 14, 2019

 

(Billede fra Pinterest)

 

Det her er et ganske simpelt koncept, nemlig en to do-list over ting, jeg gerne vil hakke af, inden jeg fylder 30. Det giver mig omtrent tre et halvt år til at nå det hele, og det burde være realistisk nok. Så, here goes:

 

- Blive vegetar (med plads til en smule fisk i ny og næ, så rettere pescetar)

 

- Få udgivet en artikel

 

- Starte et military-stævne på Q

 

- Blive fastansat i en stilling med spændende arbejdsopgaver på en god arbejdsplads

 

- Svømme med vilde spækhuggere (igen)

 

- Købe en landejendom (okay, den var vild og voksenagtig)

 

- Fejre min 30-års fødselsdag med Aladdin <3 

 

- Tage på en lang rejse med N, sådan en, hvor vi virkelig føler, at vi er på eventyr. Måske Mellemamerika eller øhop i Stillehavet. Jævnfør mit ønske om at gøre mere for miljøet, bestræber jeg mig også på færre, men længere rejser. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload