RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

30-års to do-list


(Billede fra Pinterest)

Det her er et ganske simpelt koncept, nemlig en to do-list over ting, jeg gerne vil hakke af, inden jeg fylder 30. Det giver mig omtrent tre et halvt år til at nå det hele, og det burde være realistisk nok. Så, here goes:

- Blive vegetar (med plads til en smule fisk i ny og næ, så rettere pescetar)

- Få udgivet en artikel

- Starte et military-stævne på Q

- Blive fastansat i en stilling med spændende arbejdsopgaver på en god arbejdsplads

- Svømme med vilde spækhuggere (igen)

- Købe en landejendom (okay, den var vild og voksenagtig)

- Fejre min 30-års fødselsdag med Aladdin <3

- Tage på en lang rejse med N, sådan en, hvor vi virkelig føler, at vi er på eventyr. Måske Mellemamerika eller øhop i Stillehavet. Jævnfør mit ønske om at gøre mere for miljøet, bestræber jeg mig også på færre, men længere rejser.