RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

10 ting om mig


(Billede fra Pinterest)

1. Jeg elsker at have travlt, og jeg kan blive helt høj af at få udrettet en masse. Når jeg en sjælden gang imellem har en "doven" dag, hvor jeg for eksempel sover længe eller aflyser en aftale for at blive hjemme, kan jeg mærke den dårlige samvittighed komme snigende. Og det er jo noget pjat, for der skal være balance i tingene. Derfor øver jeg mig på at finde ro og acceptere, at det er okay at holde pause og lade op ind imellem.

2. Jeg bryder mig ikke om nærighed. Når man er nærig med sine penge, er man det ofte også med andre ting.

3. Jeg spiser søde sager hver dag. Ikke en masse hver dag, men lidt skal der til. Jeg får til gengæld også masser af motion hver eneste dag, så jeg synes, at der er en god balance. Det er i hvert fald hvad jeg siger til mig selv, når jeg kører Cola Light og Marabou ned i løgnhalsen.

4. Jeg er lidt af et egern. Det lyder lidt underligt, men det skal forstås på den måde, at jeg er glad for at samle forråd. Jeg drømmer om et viktualierum, som jeg kan fylde med hjemmedyrkede godter, og jeg elsker at modtage spiselige sager, for eksempel i gaver. Og så hader jeg madspild, hvilket nok er meget fint i tråd med mine egerntendenser.

5. Jeg er aldrig sådan rigtigt kommet til skade. Masser af slag og blå mærker, men aldrig noget alvorligt. Det er egentlig lidt utroligt, når man tænker på, hvor mange heste af tvivlsom karakter jeg er kravlet op på i tidens løb, og hvor mange offpister jeg er suset ned af. Det kommer nok en dag, men indtil videre er jeg glad for at gå fri.

6. Jeg er hverken udpræget A- eller B-menneske. Da jeg arbejdede som postbud, var jeg ganske vist ikke specielt begejstret for, at vækkeuret ringede kl 05.00, men omvendt har jeg heller aldrig haft hverken lyst til eller behov for at sove til langt op ad dagen. Jeg er nok egentlig bare sådan lidt midt imellem.

7. Jeg har to søstre og tre bonussøskende, og jeg nyder at være en del af en stor søskendeflok.

8. Jeg shopper utroligt sjældent til mig selv. Oprindeligt kom mit shoppestop sig af et ønske om at få lidt styr på min SU-økonomi, som til tider var lidt under pres med en hest i budgettet. Nu, hvor jeg arbejder og egentlig har lidt flere penge mellem hænderne, har jeg vænnet mig til, ikke hele tiden at shoppe, og jeg føler heller ikke trang til det. Det er rart, og jeg tænker at fortsætte sådan. Hestene, derimod, de mangler aldrig noget.

9. Jeg har aldrig læst Harry Potter. Det er ikke okay, jeg ved det godt. Især ikke som kandidat i engelsk med speciale i litteratur. Men bare rolig, det er på to do-listen. Apropos…

10. Jeg elsker at lave lister. Om alt. To-do lister i stor stil, indkøbslister, ønskelister, inspirationslister, drømmelister, you name it. Så det har naturligvis også fået en plads på denne liste. Ahem.