RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

Forårsforandring


(Billede fra Pinterest)

Jeg går i disse dage og tænker lidt på, at det kunne være dejligt med en smule luftforandring. Et lille pusterum, om man vil. Ikke et stort break, men bare sådan en dag eller to. Heldigvis er det forår, og forår betyder helligdage. Godt nok skal jeg arbejde de fleste af dem, men eftersom det foregår på den efterskole, jeg selv gik på for 10 år siden, og ikke på min sædvanlige arbejdsplads, tæller det vel egentlig også som luftforandring. På efterskolen skal jeg passe en masse søde heste med min gode veninde Inuk, og vi har planer om at tage vores egne hestedrenge med også, så det bliver hyggeligt, tror jeg, om end vi får travlt.

Mit lille behov for et pusterum kommer sig ikke af stress eller udmattelse. Det er snarere et behov, der bunder i forårsfornemmelser og inspiration til forandring. Der skal ske noget. Ikke noget stort, bare noget. Eftersom jeg hverken har ferie eller penge opsparet, har vi ikke de store sommerferieplaner endnu, hvilket ellers er noget, der normalt dulmer min trang til luftforandring. Måske vi tager en billig afbudsrejse, måske en lille cykelferie i Danmark, måske noget helt tredje. Egentlig burde mindre også kunne gøre det, for vi har det jo skønt herhjemme. Søndagsudflugter, picnic ved havet, eller en dag i stalden med masser af tid kan i hvert fald også noget.

Det er faktisk slet ikke en dårlig følelse at gå rundt med, nu jeg mærker efter. Selvom jeg føler mig en lillebitte smule rastløs, er det da fantastisk, at jeg har overskud og inspiration til at drømme, lægge planer, og forhåbentlig skabe mig lidt hverdagsmagi.

EDIT// Okay, den der lille lyst til forårsforandring har i løbet af de sidste par dage vokset sig til en stor og sulten rejselyst. Hver gang jeg scroller ned gennem Instagram, bliver jeg mødt af billeder fra venner og bekendte, der rejser rundt i verden som backpackere og deslige. Colombia, Costa Rica, Australien, USA. Det kribler i mig for at komme afsted. Men for pokker da, miljø, tid og bankkonto er altså ikke helt forstående over for mine abstinenser.