RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

10 ting, der gør mig glad lige nu


(Billede fra Pinterest)

Sommeren har efterhånden gjort sit indtog (selvom sommervejret lader vente på sig), og det er en dejlig tid, vi går i møde. Derfor er der også masser at være glad for. Her følger 10 ting, der gør mig glad lige nu.

1. At den 13. juni 2020 bliver dagen, hvor selveste Jake Gyllenhaal og jeg langt om længe kommer til at befinde os under samme tag. Nærmere bestemt the Savoy Theatre i London, hvor jeg har købt billet til stykket Sunday In The Park With George, som Jake har hovedrollen i. OH. MY. GOD. Som jeg skriver det nu, går det op for mig, at min lille krop muligvis kommer til at springe i luften af ren og skær ekstase.

2. N og jeg er inviteret til ikke mindre end to bryllupper denne sommer, hos henholdsvis et vennepar og min kusine. Jeg glæder mig til at trække i festtøjet og fejre kærligheden. Kærlighedsfester, de er nu engang de bedste.

3. Q og jeg kunne ENDELIG tage afsted til vores første stævne i søndags! Det gik så fint med at få ham læsset, og han var en guttermand på banen. Vi indkasserede gode procenter, som resulterede i en 1. og 2. plads. Så er det sgu sjovt at gå til ridning, også selvom det tog en rum tid at få ham læsset igen, da vi skulle hjem. Men der er sørme sket store fremskridt.

4. Jeg spiser i højere og højere grad vegetarisk og plantebaseret. Det føles godt, sundt og rigtigt. Jeg elsker dyr, og derfor er det ganske paradoksalt at bidrage til, at de lider og dør.

5. Dagene er endelig lange og lyse, og at jeg derved får mere ud af dem. Eller, jeg føler i hvert fald, at jeg får mere ud af dem.

6. N står ganske ofte op om morgenen og laver morgenmad og madpakke til mig. Hvis det ikke varmer en syvsovers hjerte, så ved jeg ikke hvad gør.

7. Lille Aladdin stortrives. Han er så godt kørende, at han i år har fået lov til at komme på sommergræs døgnet rundt, og det passer ham tilsyneladende svært godt.

8. Hella Joofs almanak Dage med mildhed, modgang og mirakler, som jeg er i færd med at læse. Jeg knuselsker ord, der står i fin og fornøjelig forsamling, og det gør de i den grad i Hellas seneste udgivelse.

9. Friskplukkede vilde blomster.

10. I eftermiddag cykler jeg direkte fra arbejde og ned på VIA, hvor N bliver færdig med sin allersidste eksamen. Så er han uddannet folkeskolelærer, og jeg har naturligvis pakket tasken med cava, chokolade og en gave eller to.