November 6, 2020

June 30, 2020

April 27, 2020

March 17, 2020

January 27, 2020

January 7, 2020

October 30, 2019

Please reload

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

10 ting, jeg vil i september

August 29, 2019

Selvom vi stadig har nogle dage med dejligt sommervejr, banker efteråret så småt på døren. Heldigvis har jeg masser af hyggelige planer den næste måneds tid, og her følger således 10 ting, jeg vil i september. 

 

1. Begynde på Alt det lys vi ikke ser af Anthony Doerr. Jeg har haft den anmelderroste roman stående på hylden et års tid efterhånden, men nu skal det være.

 

2. Tage til stævner med Q. Vi har endelig fået taget ordentlig hul på spring- og dressurstævnerne, og den røde mule gør det så godt, både i traileren og på banerne. 

 

3. Tage på Restaurant FF og indløse det gavekort til en 12 retters tasting menu, jeg fik af Nichlas i fødselsdagsgave. Det bliver godt! 

 

4. Smutte en tur til København. Vi skal derover om et par uger og fejre min kære bonusbedstefars fødselsdag, og i den forbindelse sætter N og jeg hele weekenden af til det, og benytter lejligheden til at snuppe en kæresteweekend. 

 

5. Holde middagsselskab med nogle gode venner. Jeg har lyst til at gøre lidt ekstra ud af det, så vi disker op med cocktails, hjemmebag und alles. Jeg har også skumle planer om, at vi skal en tur i byen og danse senere på aftenen, men nu må vi se om jeg kan få de andre lokket med.

 

6. Tage til bryllup hos et vennepar. Faktisk er det allerede på lørdag, som jo teknisk set stadig er august, men den slags har det som bekendt med at strække sig til længere end midnat. Så vi indvier september med et bryllup, mere festligt bliver det næsten ikke. 

 

7. Give A masser af kys på mulen. Som altid <3 

 

8. Bage. Jævnfør punkt fem har jeg lyst til at gå i køkkenet og bage kage, og det har jeg heldigvis et par anledninger til at gøre. Ikke at kage behøver nogen anledning, forstås. 

 

9. Gå på stranden. Nok ikke for at bade (who am I kidding?), men for at være der og nyde naturen. Vi bor så tæt på vandet, at det er fjollet, at vi ikke går derned oftere end vi gør. 

 

10. Slappe af og hvile ud. Det er vigtigt. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload