RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

Om et hus på landet


(Billede fra Pinterest)

Vi går og drømmer om at flytte på landet, N og jeg. Faktisk er vi nået så langt i vores drømmeri, at vi har besluttet at gøre det, forhåbentlig om et par år. Vi kigger for sjov på landejendomme i Midtjylland, og vi har til vores store glæde erfaret, at lige nøjagtig det vi drømmer om, findes derude. Og flere steder endda, i forskellige afskygninger.

Lige så længe jeg kan huske, har jeg drømt om at bo på landet. Det er velsagtens en drøm, der spirede da jeg som barn brugte uendelig mange dejlige sommerdage på mine bedsteforældres gård i Sønderjylland. Bevares, jeg har uden tvivl været glad for at vokse op og nu bo i Aarhus, som efter min mening er verdens dejligste lille storby. Alligevel har jeg altid vidst, at jeg på et tidspunkt skulle ud af byen. Jeg drømmer om at have hestene hjemme, om at have natur omkring mig, om at kunne ordne, vedligeholde, gøre pænt. Heldigvis deler jeg mange af de drømme med N, som ønsker sig drivhus, frugttræer og et værksted. Alt det kan vi forhåbentlig få opfyldt, og i første omgang har det udformet sig i nedenstående ønskeliste.

- Beliggenhed i Midtjylland

- Minimum to ha

- Stuehus med mindst tre værelser foruden stue

- Have

- Staldbygning

- Ridebane (eller plads til nemt at kunne anlægge en)

- Folde

- Indkøbsmuligheder i nærheden

Jep, det er noget af ønskeliste. Men som nævnt har vi allerede nu erfaret, at der findes mange landejendomme, som opfylder vores ønsker til en overkommelig pris. Desuden er vi indstillet på at skulle renovere, sætte hegn, anlægge ridebane osv., hvis husets pris og beliggenhed er i orden og vi har den rigtige mavefornemmelse.

Vi glæder os til den dag, vi kan flytte ud på vores helt egen landejendom, og selvom vi endnu befinder os på drømmestadiet, så er jeg ganske overbevist om, at den her drøm nok skal blive ført ud i livet.