RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

Status


(Billede fra Pinterest)

Der er simpelthen sket det, at jeg er blevet tilbudt en stilling på Aarhus Universitet. Den har jeg takket ja til, og jeg havde faktisk første arbejdsdag for to dage siden. Som jeg tidligere har nævnt, har jeg siddet i et vikariat, også på AU, siden januar, og nu ville skæbnen det altså, at der blev en anden stilling ledig, netop som mit vikariat stod til at skulle udløbe. Hurra for det! Jeg kommer til at have nogle af de samme arbejdsopgaver som tidligere, men også mange nye, særligt i kraft af, at jeg fremover er ansat som akademisk medarbejder, hvilket stiller nogle andre krav til opgaveporteføljen. Det er kun godt, om end det her i begyndelsen kan virke en smule skræmmende og voksenagtigt. Det tror jeg dog er noget nær en obligatorisk følelse, når man begynder i et nyt job, uerfaren eller ej.

Jeg håber på at komme til at beskæftige mig en masse med oversættelse og korrekturlæsning, så jeg kan bruge mine engelskkompetencer. Derudover bliver der en del alment sekretariatsarbejde, referatskrivning, planlægning af konferencer og lignende. Jo, det bliver helt bestemt spændende, og jeg er klar til at give den en skalle. Jeg er klar over, at der særligt i de første måneder bliver tæret på energidepoterne, så jeg har prøvet at holde oktober forholdsvis fri for sociale aftaler og deslige. Hvor godt det kommer til at lykkes, ved jeg ikke helt, men jeg satser nu alligevel på, at der bliver tid til at puste ud og samle energi under dynen med en god bog (jeg har taget hul på Alt det lys vi ikke ser, og den er brandgod indtil videre) her i efterårskulden.

Jeg har i øvrigt fået kontor på Navitas på havnen i Aarhus med udsigt over vandet til den ene side og byen med Dokk1, Rådhuset og Domkirken til den anden. Det er slet ikke dumt.