RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

Tre år (and then some)


Tre år, Niller. Så længe (plus det løse) har N og jeg været kærester. Det fejrede vi i går med at tage på FF og dele deres casual eating menu på 12 serveringer. Ej at forglemme knaldgode cocktails. Det var så lækkert, og der er noget særligt over at tage på date på en ellers grå og helt almindelig onsdag i oktober.

Tre år flyver afsted når man har det dejligt, og selvom jeg ganske tydeligt kan huske første gang N og jeg mødte hinanden, en decemberaften foran baren på hans daværende kollegie, så føles det også som om vi altid har kendt hinanden. Følelsen af at være spændt og tryg på samme tid, som jeg tidligere har pippet om, har indtaget en permanent plads i mig, og jeg føler mig heldig. Hver dag.

Livet er så fint og forskelligt, og det bedste er, at jeg deler det med dig <3