RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

Hverdagstrummerum


(Billeder fra Pinterest + Instagram)

Med ovenstående introducerer jeg en ny føljeton, nemlig hverdagstrummerum. Indlæggene her er tænkt som små statusopdateringer, der ikke er lige så omsiggribende som status-indlæggene, men mere fungerer som en slags øjebliksstatus. Og så er hverdagstrummerum da egentlig et godt ord, og hurra for gode ord!

Vi lægger ud med en ekstravagant slags hverdagstrummerum, nemlig en vaskeægte omgang treat yo self. Treat yo self er et udtryk, jeg utallige gange har hvisket til mig selv mens jeg har trykket “add to cart”, og som generelt har givet mig carte blanche til at opføre mig økonomisk uansvarligt. Den serieinkarnerede læser vil nok genkende udtrykket fra den ikoniske serie, Parks and Recreation, hvis fabelagtige karakterer Tom Haverford og Donna Meagle introducerede mig til treat yo self, som ganske enkelt (og som udtrykket diskret antyder) handler om at treate sig selv. I serien har de to en dag om året, som står i selvforkælelsens tegn. Der bliver ikke sparet på noget, og fornuftige og velovervejede køb er bandlyst. Alt skal være dyrt, lækkert og unødvendigt.

Det har jeg ladet mig inspirere af, og jeg holder således treat yo self-dag på mandag! Jeg er selvklart lidt for jysk til at rende ud i byen og bruge uanede mængder penge på komplet unødvendige ting som fragances, fine leather goods og et Batman suit (....really, Ben?), men jeg har bestilt tid til en ansigtsbehandling, jeg skal shoppe en smule (underbukser og en halsedisse godt nok, sorry Donna), og så skal jeg hygge mig. Det hele kommer sig af, at jeg i morgen for første gang får udbetalt løn fra mit nye arbejde, og det skal naturligvis fejres. Jeg spår, at det bliver den perfekte modgift til vinterkulden, og jeg glæder mig mere end hvad godt er. Så, tilbage er der vist blot at sige:

P.s skulle det, ganske efter forventning, gå lidt for godt med treat yo self, kan en anden gammel kending heldigvis hjælpe mig med, hvordan jeg håndterer en skrantende økonomi: