RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

Nytårsintentioner


(Billede fra Pinterest)

Det er endnu engang blevet januar (næsten februar, host) og dermed tid til, at jeg deler mine intentioner for 2020.

2019 var et år, hvor jeg fik styr på mange ting og for alvor kom ind i en hverdagsrytme, som jeg trives i. I mine nytårsintentioner for 2019 fik jeg egentlig ganske fint beskrevet hvad mit år endte med at byde på, og det er da dejligt, når virkeligheden lever op til ens forhåbninger. Jeg kom godt i gang med mit arbejdsliv som ægte voksen, jeg havde en dejlig sommer med hestene samt en forrygende stævnesæson med Q, og så var jeg på en helt og aldeles uforglemmelig tur til Nordnorge, hvor jeg snorklede med vilde spækhuggere. Men mere om det en anden gang.

I 2020 vil jeg gerne fortsætte den gode hverdagsrytme jeg påbegyndte i 2019. Jeg nyder at have fast arbejde (og ikke mindst fuldtidsløn), og det giver overskud, at min hverdag er struktureret. Det vil jeg gerne overføre til min økonomi, så jeg for alvor kan begynde at spare op til vores fremtidige gårddrømme.

Med en god hverdagsrytme følger hverdagsvelvære. Min mor og jeg tog således hul på året med en ny tradition - shellac dates! Vi mødtes en regnfuld eftermiddag efter arbejde på en lille familieejet skønhedsklinik med det dejligste personale, og her fik vi lagt shellac. Det er lidt utroligt hvad fine negle (med hjerter endda!) kan gøre ved ens humør, men jeg skyer ingen midler for at holde vintermørket fra døren. Jeg håber på, at vi kommer til at gentage succesen snart igen.

Som altid håber jeg også, at året kommer til at byde på nogle rejser. Faktisk er den første allerede planlagt - i februar drager jeg med min far og co. mod Sell am Zee i Østrig, hvor vi skal stå på ski i en uge. Jeg har ikke været på ski i omkring 10 år, og jeg glæder mig uendelig meget til puddersne, apfelstrudel og kaiserschmarrn i lange baner. I juni tager jeg en smuttur til London for at overvære en musical, som selveste Jake Gyllenhaal (!!!!) har hovedrollen i. 2020 bliver derfor året, hvor Jake og jeg vil befinde os under samme tag for en aften, og det kommer jeg IKKE til at tage let på. Endelig snakker N og jeg om at tage ud at rejse nogle uger i august, gerne noget lidt eksotisk. Nu må vi se.

Ellers ønsker jeg mig et 2020, der byder på flere gode stævner med Q, masser af hyggestunder med mine to hestedrenge, kys og kærlighed, og måske lidt mere tid til at læse. Det behøver ikke altid være mere end et par sider eller fem inden sengetid, lidt har også ret. Jeg er altid i gang med mindst én bog, og sådan kan jeg godt lide det.

Så 2020, sæt i gang!