RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

Hverdagstrummerum


(Gælder også heste. Billede fra Pinterest)

I stærk kontrast til seneste omgang hverdagstrummerum, kommer her en omgang trummerum, der, som så meget andet i disse dage, bærer præg af corona. Jeg blev, ligesom mange andre offentligt ansatte sendt hjem fra arbejde i torsdags, efter at Mette F annoncerede lukning af Danmark som værn mod den frygtelige virus, der lige nu hærger store dele af verden.

Jeg er heldig - både fordi jeg på et helt lavpraktisk plan kan udføre en stor del af mit arbejde hjemmefra, og fordi jeg endnu ikke kender nogen, der er blevet syge. Det kommer jeg efter al sandsynlighed til at gøre, men når den tid kommer, klarer vi også det. Jeg er fuld af beundring over at bo i et land med en så veludviklet velfærdsstat, hvis ypperste formål er at passe på sine borgere. Derfor er jeg selvsagt også meget motiveret for at gøre mit for at undgå, at smitten spredes.

Og det er faktisk ikke så svært for mig. Her kommer det måske lidt rigeligt til udtryk, at det jeg i forvejen bruger det meste af min tid på, er heste, arbejde og Nichlas. Sådan kommer det til at fortsætte; jeg arbejder hjemmefra, og cykler én gang om dagen ud til mine heste, som selvklart skal have noget at spise, virus eller ej. Heldigvis kan jeg gøre det uden at komme i nærkontakt med nogen (udover de to firbenede), og det gør mig godt at være ude i den friske luft og få redet. Derudover handler jeg ind, når vi mangler noget, og ellers strækker mine sociale udfoldelser sig til Nichlas, som jeg deler både arbejdsplads og fritid med de næste uger. Indtil videre er det faktisk ret så hyggeligt (gad vide, om vi også har det sådan om nogle uger?)

Mine stævner er aflyst på ubestemt tid, og selvom det gør mig ærgerlig og rastløs, ved jeg, at det er en meget lille pris at betale i det her virvar. Jeg priser mig lykkelig for, at min omgangskreds er sund og rask, at jeg kan se mine heste, og at jeg har fuld tiltro til, at landets dygtige eksperter får styr på tingene. Det går nok alt sammen.