RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest

Selvaktivering i en stille tid


(Billede fra Pinterest)

Det er altså lidt underligt, det her Corona-hejs. Verden er til en vis grad gået i stå omkring os, og sociale arrangementer er blevet aflyst på stribe. Med rette, naturligvis. Når de daglige gøremål på hjemmearbejdspladsen og i stalden er klaret, står jeg derfor tilbage med en mængde fritid, der er helt fremmed for mig. Og jeg skal være den første til at erkende, at jeg ikke er specielt god til at lave ingenting. For mig handler det om at få det bedste ud af sådan en situation, og derfor har jeg kastet mig over diverse gøremål, store som små, som kan klares hjemmefra og i stalden den næste tid.

Jeg elsker jo som bekendt lister, og derfor er det oplagt for mig, at udnytte den stille Corona-tid til at få krydset nogle hængepartier af. Lidt har jeg faktisk allerede nået:

- Komme i bund med vasketøjet

- Sælge solbriller på DBA

- Bage den veganske "cheesecake" jeg længe har ville bage. Vi skal smage resultatet i aften

- Bruge mere tid i køkkenet og prøve nye opskrifter

- Læse bøger

En del af ovenstående agter jeg at fortsætte med, og derudover har jeg planer om at:

- Rydde op i vores krydderiskab og bageskab, og få brugt nogle af de ting, der har stået der længe

- Pudse hestenes udstyr og rydde op i skabet med rideudstyr

- Skrive

- Gå ture i skoven

- Kysse lidt ekstra på N